QUI SOM

23 Robadors

Desde 2004 estem oberts al carrer d’en robadors , oferint un còctel de gent diversa i programació de música en viu, gràcies  a la nostra cantera de músics d’excel.lent qualitat i col.laboradors de renom internacional. Des del principi a 23 Robadors creiem que la música ha d’estar en contacte amb el públic i interactuar amb l’entorn.

Desde 2008 que començem  a programar música diàriament i a establir una temàtica per a cada dia de la setmana. Desde flamenco a jazz , free jazz , bebop , funk , rock , indie però també cabaret i actuacions de teatre de petit format.

Hem de donar les gràcies a la col.laboració d’artistes que ens han acompanyat al llarg dels anys com Bruce Arkin, Joe Smith , Juan Pablo Balcazar i Miguel ‘Pincho’ Villar i Natasha ‘la divina’   entre molts d’altres.

Entre les actuacions més destacades que hem tingut el plaer d’acollir destaquen : Ojos de brujo , Jaleo Real , Sarsalé , Asociación Libre Orkesta , Antonio Restucci , Jesus i Jordi Heredia , El Cafelete , Rafael ‘el jerezano’ i un llarg etc. d’artistes de qualitat.

4 pensaments a “QUI SOM

  1. Retroenllaç: El Free Jazz té el compromís de Ramon Prats & Co a Robadors 23 | BCN en clau de Jazz

  2. Buenos días,
    Quería saber si podría ir con mi hijo, de 12 años, a uno de los conciertos? Vamos este fin de semana de visita a la ciudad y toca allí un amigo de mi marido.
    Muchas gracias

Deixa un comentari