23 Robadors – Bar & Music – Música en directe a Barcelona

Gaudeix de la millor música en directe a Barcelona a 23 Robadors Bar & Music

Barcelona és coneguda per la seva vibrant escena de música en viu. Un dels llocs destacats és el 23 Robadors Bar & Music al barri del Raval. Aquest local ha esdevingut un referent per gaudir de concerts en directe, que van des de jazz i flamenc fins a música llatina i música urbana.

Descobreix la diversitat musical de Barcelona i submergeix-te a l’atmosfera única d’aquest local en viu.

Programació i esdeveniments a 23 Robadors Bar & Music

Descobriu l’emocionant programació i els esdeveniments destacats que ofereix el 23 Robadors Bar & Music.

Submergeix-te en una experiència musical única al cor de Barcelona.

23 Robadors - Bar & Music - Música en directe a Barcelona 23Robadors - Barcelona - jpb trio pintxo2

Concerts i espectacles destacats

Al 23 Robadors Bar & Music podreu gaudir d’una àmplia varietat de concerts i espectacles d’alta qualitat. L’escenari del bar s’il·lumina cada nit per rebre talentosos artistes i bandes de renom. Des de l’apassionant jazz fins a música llatina i urbana, trobareu concerts que captivaran tots els vostres sentits.

Jazz en directe: Endinsa’t en el meravellós món del jazz amb captivadores melodies improvisades i sols virtuosos. Deixa’t portar per la màgia dels acords i acompanya reconeguts músics a les seves emocionants presentacions.

Flamenc i altres estils musicals: Descobreix la passió del flamenc i altres gèneres musicals al 23 Robadors Bar & Music. Delecta’t amb els ritmes marcats i les captivadores veus d’artistes flamencs i submergeix-te en un ambient ple d’energia i sentiment.

Jam sessions i activitats complementàries

El 23 Robadors Bar & Music també ofereix jam sessions, on músics talentosos es reuneixen per improvisar i crear música en viu. Les jam sessions creen un ambient únic ple de màgia i espontaneïtat, on la creativitat musical es troba en ple apogeu.

A més dels concerts i les jam sessions, aquest indret ofereix activitats complementàries que enriqueixen l’experiència musical dels visitants. Podràs gaudir d´exposicions d´art, presentacions de llibres i altres propostes culturals que complementen la programació musical.

Submergeix-te en l’emocionant programació i esdeveniments al 23 Robadors Bar & Music, on la música en directe es converteix en una experiència inoblidable.

Preu de les entrades i disponibilitat

Les entrades per als concerts i esdeveniments a 23 Robadors Bar & Music tenen un preu fix de 7 € per persona. Aquesta tarifa única us brinda l’oportunitat de gaudir d’una àmplia gamma de gèneres musicals en viu, com jazz, flamenc, música llatina i urbana.

Pel que fa a la disponibilitat, les entrades es poden adquirir directament al lloc. Això permet tenir la flexibilitat de decidir sobre la marxa quins concerts o esdeveniments desitges presenciar, sense necessitat de comprar les entrades amb anticipació.

Tot i això, et recomanem arribar d’hora, ja que els concerts poden ser populars i les places limitades.

23 Robadors - Bar & Music - Música en directe a Barcelona 23Robadors - Barcelona - image

Informació sobre l’adquisició d’entrades

Per comprar les teves entrades a 23 Robadors Bar & Music, simplement acudeix al lloc i dirigeix-te a la taquilla. Allà trobaràs el personal amable i disposat a ajudar-te amb la compra de les entrades. S’accepta pagament amb tarjeta i efectiu per a la compra d’entrades.

Recorda que els concerts solen començar a una hora específica, per això et recomanem arribar amb suficient antelació per assegurar la teva entrada i gaudir de la música en viu des del principi.

Gèneres musicals populars a Barcelona

L’escena musical de Barcelona inclou una àmplia gamma de gèneres i estils. El jazz en directe és una experiència única a la ciutat, amb llocs com ’23 Robadors’ com a punt de referència per als amants d’aquest gènere. A més, el flamenc és un altre estil molt present a la música en directe de Barcelona, amb espais dedicats especialment a aquest art.

Música en directe a Barcelona

Barcelona és una ciutat que vibra al ritme de la música en directe. Si sou aficionats a gaudir de concerts i espectacles en viu, aquesta ciutat ofereix una gran varietat d’opcions per a tots els gustos

El mític 23 Robadors Bar & Music, ubicat al barri del Raval, és un dels millors llocs per escoltar música en directe. Amb la seva diversa programació, aquest lloc s’ha convertit en un referent en l’escena musical de la ciutat.

%d